Modul inedit cum a fost promovat noul sezon din South Park. Animaţia revine cu un episod dedicat pandemiei

  • Cartoane cu personajele din animaţia South Park au umplut tribunele unui stadion de fotbal american
  • Serialul revine miercuri cu un nou sezon, al 24-lea
  • Primul episod e unul special, cu o durată de o oră şi este dedicat coronavirusului
231 afișări
Imaginea articolului  Modul inedit cum a fost promovat noul sezon din South Park. Animaţia revine cu un episod dedicat pandemiei

Publicul revine treptat şi la evenimentele sportive, dar stadioanele şi sălile de sport şi-au redus semnificativ capacitatea, din cauza pandemiei. La meciul de fotbal american pe care Denver Broncos l-au jucat aseară acasă au avut voie în tribune doar 5700 de spectatori, deşi capacitatea arenei este în mod normal de peste 70.000 de locuri.

Ca să nu pară gol stadionul, organizatorii au apelat şi ei la cartoane cu spectatori fictivi. Doar că de data asta au fost ceva mai inventivi şi au cerut ajutorul simpaticelor personaje din animaţia South Park. La meci a venit întreg oraşul animat. Mai mult, toate personajele au purtat măşti şi au "cântat" în cor pe balada "Someone Like You", a cântăreţei britanice Adele.

South Park se întoarce săptămâna asta cu un episod despre coronavirus, ‘The Pandemic Special’. Episodul marchează începutul sezonului 24 şi îl poţi vedea din 30 septembrie.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici