Piese celebre, reinterpretate la instrumente clasice, au răsunat in centrul Constanţei

  • Concert surpriză pentru constănţenii care au ieşit duminică seara în centrul oraşului
  • Colaborările online din timpul pandemiei nu egalează aplauzele din concertele live
  • Maria Colţatu ne spune cât de mult i-au lipsit festivalurile la care trebuia să meargă cu trupa
945 afișări
Imaginea articolului Piese celebre, reinterpretate la instrumente clasice, au răsunat in centrul Constanţei

Sursa foto: Facebook/ Muse Quartet

Constanţa este despre vară, surprize şi amintiri frumoase.

O seară de duminică la un pahar de vin poate să se transforme neaşteptat intr-un concert în aer liber.

Fetele de la Muse Quartet au încântat spectatorii unei cafenele din Constanţa cu piese celebre reinterpretate la instrumente clasice.

Chiar dacă în timpul pandemiei au avut colaborări online cu artişti celebri precum Feli sau Toulouse Lautrec, publicul a fost cel care le-a lipsit cel mai mult.

Artistele îţi mărturisesc că nu se compară cu nimic sentimentul de a cânta live, de a primi aplauze şi zâmbete de bucurie la finalul prestaţiei.

Interpretarea melodiei Vals, a celebrului cântăreţ Smiley, a strâns ropote de aplauze şi asta pentru că tinerele artiste sunt cele care acompaniează melodia şi în varianta ei oficială.

Maria Colţatu membră Muse Quartet: Este o vară atipică pentru noi, în mod normal am fost obişnuite să facem turul festivalurilor, urma Untold, Electric Castle, Neversea şi de aceea am ales să facem cadou un concert surpriză, deoarece ne era foarte dor să cântăm pentru public.

Cătălin: A fost o surpriză foarte frumoasă, venisem să bem un pahar cu vin, să stăm puţin în grădină şi când am văzut concertul chiar nu ne aşteptam, a fost ceva inedit. Sper să mai prindem astfel de evenimente în Constanţa, e un semn că ne dezvoltăm ca şi oraş.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici