Rihanna este cea mai ascultată cântăreaţă în timpul partidelor de sex

  • Rihanna este cea mai ascultată cântăreaţă în timpul partidelor de sex
  • The Weeknd este cel mai popular artist pentru cupluri şi persoane singure
  • Rihanna a donat 15 milioane de dolari pentru servicii de sănătate mintală
1756 afișări
Imaginea articolului Rihanna este cea mai ascultată cântăreaţă în timpul partidelor de sex

Rihanna

Rihanna este celebră pentru că a găsit iubirea într-un loc fără speranţă. Iar acum îi ajută şi pe alţii să o găsească, poate chiar pe tine. Rihanna este cântăreaţa cea mai ascultată de cupluri în timpul partidelor de sex, potrivit unui top realizat de Spotify, condus de The Weeknd. Rapperul canadian este fruntaş şi în topul celor mai populari cântăreţi pentru sexul solo.

Topul pieselor preferate de cupluri pentru a intra în atmosferă este condus de "All The Time", al lui Jeremih, în timp ce "I Touch Myself", a lui Divinyls, ocupă primul loc în clasamentul pieselor alese pentru autosatisfacere, secondat de explicitul "Sex With Me" al Rihannei.

Artista originară din Barbados se dovedeşte încă o dată o femeie cu talente diverse, având în vedere că, recent, a anunţat, în asociere cu Jack Dorsey, şeful Twitter, o donaţie de 15 milioane de dolari pentru servicii de sănătate mintală. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici