RO Vaccinare: numai vaccin cu vaccin se face primăvară. Pardon, imunizare!

  • Reprezentanţii paginii oficiale RO Vaccinare încearcă terapia prin umor.
  • Asta înseamnă sănătate, spun ei, în timp ce anunţă că un cunoscut caricaturist va desena pe pagina de Facebook unde sunt informaţii despre campania de vaccinare.
460 afișări
Imaginea articolului RO Vaccinare: numai vaccin cu vaccin se face primăvară. Pardon, imunizare!

Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare

Vaccin cu vaccin se face primăvară şi imunizare. Este mesajul RO Vaccinare care anunţă că desenele caricaturistului Costel Pătrăşcan vor fi prezentate pe pagina de Facebook.

Terapia prin umor înseamnă sănătate, este explicaţia celor de la RO Vaccinare.

„Astăzi, dovada că a început curăţenia de primăvară, şi numai vaccin cu vaccin se face primăvară. Pardon, imunizare! Costel Pătrăşcan este cel mai viralizat caricaturist român. Începând de astăzi, desenele lui vor apărea şi pe pagina noastră. Într-o perioadă grea, terapia prin umor înseamnă sănătate... Mulţumim, Costel Pătrăşcan”, scrie pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici