Shakira şi Nadal ar fi avut o poveste de dragoste clandestină. Dezvăluirea a fost făcută după ce Pique a înşelat-o

  • Shakira şi Nadal ar fi avut o poveste de dragoste clandestină.
  • La acea vreme, cântăreaţa nu-l cunoştea încă pe Gerard Piqué, în timp ce Nadal era deja legat de actuala sa soţie, Mery Perellò.
2933 afișări
Imaginea articolului Shakira şi Nadal ar fi avut o poveste de dragoste clandestină. Dezvăluirea a fost făcută după ce Pique a înşelat-o

După lunga căsătorie cu Piqué, apare acum dezvăluirea unei presupuse aventuri între vedeta pop şi tenismenul Rafael Nadal, care ar data din 2009 şi care a fost raportată de paparazzo-ul spaniol Jordi Martin.

La acea vreme, cântăreaţa nu-l cunoştea încă pe Gerard Piqué, în timp ce Nadal era deja legat de actuala sa soţie, Mery Perellò, pe care a cunoscut-o la şcoală în 2005 şi cu care s-a căsătorit în 2019.

Potrivit América Noticias Noon, citat de Repubblica, dragostea s-a înfiripat când vedeta columbiană l-a ales pe tenismenul spaniol pentru videoclipul său, Gypsy.

Deocamdată, cei doi nu au comentat informaţia.

Relaţiile Shakirei au fost în centrul bârfelor luni de zile, când s-a vorbit despre faptul că fotbalistul Piquè şi-ar fi înşelat partenera şi mama copiilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici