Surse: GTA 6 ar putea fi lansat în 2024 sau în 2025

GTA VI - un joc aşteptat la fel de mult ca Half Life III.

551 afișări
Imaginea articolului Surse: GTA 6 ar putea fi lansat în 2024 sau în 2025

Rockstar

GTA VI este un joc video foarte aşteptat de la Rockstar Games, care a fost anunţat oficial anul trecut, transmitea IGN

Potrivit unor rapoarte, jocul ar putea fi lansat în 2024 sau 2025 şi ar putea reveni la oraşul inspirat după Miami, numit Vice City, scrie Gamespot

Jocul ar trebui să ofere ceva complet nou, dar şi să păstreze sentimentul seriei GTA.

Rockstar nu a dezvăluit multe detalii despre joc, dar a spus că dezvoltarea este în plină desfăşurare şi că va împărtăşi mai multe când va fi gata.

În urma unor scurgeri făcute de un tânăr adolescent din Marea Britanie, care a fost ulterior arestat, s-a dezvăluit că GTA VI va avea doi protagonişti ce vor putea fi controlaţi de jucători - o femeie şi un bărbat. 

De asemenea, scurgerile cu filmările realizate din 2014 arătau interioare detaliate ale automobilelor, mecanici de luptă avansate şi dialog cu replici la alegere. 

Tech Radar susţine că jocul ar putea conţine mai multe oraşe din Florida. 

Canalul de YouTube TeaserPlay a publicat un trailer conceptual al jocului cu motorul grafic Unreal Engine 5 pentru ca fanii să-şi imagineze cum ar putea să arate jocul. 

 

Un alt fan susţine că a dezvoltat un joc de amploarea lui GTA 6 în doar 190 de zile. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici