Veşti bune pentru fanii GoT. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off din „Game Of Thrones” este în lucru

„Tales of Dunk and Egg”, un spin-off al serialului „Game Of Thrones” este în lucru, anunţă NME.

2997 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru fanii GoT. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off din „Game Of Thrones” este în lucru

Veşti bune pentru fanii GoT. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off din „Game Of Thrones” este în lucru

„Tales of Dunk and Egg” se va baza pe romanele fantastice cu acelaşi nume ale lui George R. R. Martin, acţiunea având loc cu 90 de ani înainte de evenimentele din ciclul de romane „A Song Of Ice And Fire”, care au sta la baza serialului.

Potrivit Variety, seria va urmări aventurile titularului Dunk (Ser Duncan the Tall) şi Egg (o versiune mai tânără a lui Aegon Targaryen).

Din seria Dunk and Egg fac parte trei romane: „The Hedge Knight” din 1998, precum şi „The Sworn Sword” şi „The Mystery Knight”, care au apărut în 2010.

Toate cele trei romane au fost apoi publicate întrun singur volum, în 2015, sub titlul „A Knight of the Seven Kingdoms”.

Luna trecută, HBO a anunţat mai multe spin-off-uri din seria Game Of Thrones. Comparând Game of Thrones cu francizele Star Wars şi Marvel, preşedintele de programe al reţelei, Casey Bloys, a declarat pentru Variety: „Sunt proprietăţi fantastice vechi de zeci şi zeci de ani. Nu ştiam că sunt atât de mari, dar cu siguranţă sunt o resursă excelentă pe care o avem şi o lume uimitoare”.

House of the Dragon va fi primul proiect spin-off lansat de HBO şi urmăreşte lansarea în 2022. Seria va urmări ascensiunea Casei Targaryen cu 300 de ani înainte ca Daenerys să înceapă să lupte pentru tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici