YouTube intenţionează să lanseze un serviciu de streaming video

Alphabet Inc intenţionează să lanseze un magazin online pentru servicii de streaming video în cadrul platformei You Tube, a informat vineri Wall Street Journal.

858 afișări
Imaginea articolului YouTube intenţionează să lanseze un serviciu de streaming video

Hepta

Compania a reînnoit discuţiile cu companiile de divertisment cu privire la participarea la platformă ce ar putea deveni un „magazin de canale”, se arată într-un raport citat de MSN.

Platforma este în lucru de cel puţin 18 luni şi ar putea fi disponibilă din această toamnă. 

Având în vedere că mai mulţi consumatori au renunţat la  televiziunea prin cablu sau prin satelit, şi au trecut la servicii de streaming pe bază de abonament, lansarea planificată va permite platformei YouTube să se alăture unor companii precum Roku Inc şi Apple în încercarea de a câştiga o parte din piaţa de streaming deja aglomerată şi dominată de Netflix, HBO Max, Disney Plus, Amazon Prime şi Hulu. 

La începutul acestei săptămâni, New York Times a raportat că Walmart Inc a purtat discuţii cu companii media despre crearea unei platforme de streaming. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici