A început şcoala. Prinţesa Charlotte, în prima zi la cursuri: "E foarte încântată!" | VIDEO

Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge, a început cursurile primare, alăturându-se fratelui ei mai mare, prinţul George, la Şcoala Thomas din Battersea, o instituţie de învăţământ privată din sud-vestul Londrei, potrivit Reuters.

2805 afișări
Imaginea articolului A început şcoala. Prinţesa Charlotte, în prima zi la cursuri: "E foarte încântată!" | VIDEO

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii a început şcoala: "E foarte încântată!" | VIDEO

"E foarte încântată!", a transmis familia regală britanică, la prima vizită la şcoală a prinţesei Charlotte.

În vârstă de patru ani, Charlotte, strănepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare.

Prinţul George, în vârstă de şase ani, este elev al şcolii Thomas din Battersea din 2017.

Decizia ca George să meargă la această şcoală a fost o încălcare a tradiţiei pentru ducele şi ducesa de Cambridge, care mai au un copil, pe prinţul Louis, în vârstă de un an.

Charlotte şi George au fost însoţiţi de părinţii lor joi, în prima zi de şcoală.

Şcoala Thomas din Battersea are 560 de elevi cu vârste între patru şi 13 ani, iar taxele anuale pentru cei mici se ridică la 24.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici