Actorul britanic Leslie Phillips a suferit un accident vascular cerebral

Actorul britanic Leslie Phillips, în vârstă de 90 de ani, a fost spitalizat după ce a suferit un accident vascular cerebral, la începutul acestei luni, însă, în acest moment, starea sa de sănătate este stabilă.

226 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Leslie Phillips a suferit un accident vascular cerebral

Actorul britanic Leslie Phillips a suferit un accident vascular cerebral (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul s-a simţit rău în timpul unei plimbări cu autobuzul în Londra, iar soţia sa, Zara, a chemat ambulanţa, informează contacmusic.com.

"Leslie s-a sprijinit, deodată, pe mine şi nu a reuşit să pună un bilet în buzunarul hainei. Avea dureri teribile în braţul stâng, aşa că am oprit autobuzul şi am chemat ambulanţa. El îmi tot spunea «Nu face tam-tam», dar ştiam că se simţea rău şi avea nevoie urgentă de ajutor", a declarat soţia actorului.

Leslie Phillips a fost dus la un spital, iar ulterior a fost transferat la un centru specializat în accidente vasculare cerebrale. În acest moment, starea sa de sănătate este stabilă, dar se preconizează că va sta internat cel puţin o lună.

Leslie Phillips s-a căsătorit cu Zara, a treia sa soţie, în decembrie 2013. Luna lor de miere a fost anulată, pentru că actorul a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, pentru a îndepărta o excrescenţă noncanceroasă.

Leslie Phillips a fost căsătorit şi cu actriţa Angela Scoular, o fostă Bond Girl, care s-a sinucis în aprilie 2011, la vârsta de 65 de ani, înghiţind o cantitate neprecizată dintr-un lichid toxic. Actriţa britanică suferea de cancer intestinal.

Printre filmele în care a jucat Leslie Phillips se numără "August" (1996), "Caught in the Act" (1997), "Grădina lui Grace/ Saving Grace" (2000), "Aladdin" (2000), "Lara Croft: Tomb Raider" (2001), "Harry Potter şi Piatra Filozofală/ Harry Potter and the Sorcerer's Stone" (2001), "Harry Potter şi Camera Secretelor/ Harry Potter and the Chamber of Secrets" (2002), "Churchill: Perioada de la Hollywood/ Churchill: The Hollywood Years" (2004),"E cineva acolo?/ Is Anybody There?" (2008) şi "Death" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici