Actorul de comedie Eddie Griffin, pe 14 noiembrie, într-un show unic la cinema Patria din Capitală

Actorul şi interpretul de stand-up comedy american Eddie Griffin, care îmbină jocul actoricesc cu muzica şi dansul, va fi prezent în premieră pe o scenă din România, pe 14 noiembrie, la cinematograful Patria din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

845 afișări
Imaginea articolului Actorul de comedie Eddie Griffin, pe 14 noiembrie, într-un show unic la cinema Patria din Capitală

Actorul de comedie Eddie Griffin, pe 14 noiembrie, într-un show unic la cinema Patria din Capitală

Evenimentul de la Bucureşti face parte din turneul "Living Legend" al actorului american, serie de show-uri care se desfăşoară cu casa închisă. Show-ul va începe la ora 20.00, accesul fiind permis începând cu ora 19.00.

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului şi pe cei ai marelui ecran, ci şi publicul aflat în faţa scenei. Eddie Griffin a apărut în 47 de filme şi numeroase show-uri de televiziune, alături de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington şi Steven Seagal.

De asemenea, pasajele celebre în care îl imita pe superstarul Michael Jackson au făcut deliciul a milioane de spectatori. Mai mult, talentele sale de actor de comedie, dansator, coregraf şi cântăreţ fac din Eddie Griffin un nume de referinţă în industria de divertisment, cu precădere în stand-up comedy, fiind inclus în Topul 100 al celor mai buni actori de comedie ai tuturor timpurilor" realizat de televiziunea Comedy Central.

Biletele pentru spectacolul din Bucureşti sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos, pe www.myticket.ro, în magazinele Diverta, şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi librăriile Cărtureşti. Preţul biletelor variază în funcţie de categorie - 250 de lei (I), 200 de lei (II) şi 150 de lei (III).

Un interpret de stand-up comedy popular devenit actor, simpaticul Eddie Griffin a avut remarcabile roluri secundare în filme precum "Un gigolo de doi bani/ Deuce Bigalow: Male Gigolo" şi un prim rol important în "Spion de cartier/ Undercover Brother".

Născut în Kansas City, cariera lui a început când a acceptat să apară pe scenă într-un club de comedie. Apoi, acesta apărut în producţia HBO a lui Russell Simmons "Def Comedy Jam" şi, cu o nominalizare la premiul Cable Ace, Griffin a început să îşi facă intrarea în actorie.

Partiturile din filme precum "Ultimul samaritean/ The Last Boy Scout" (1991), "Capete Ascuţite/ Coneheads" (1993) şi "Prietenii periculoase/ Jason's Lyric" (1994) i-au adus un rol într-un serial ("Malcom and Eddie"), în 1996, şi apariţiile sale în film au fost tot mai dese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici