Actorul Jeremy Renner divorţează după doar zece luni de mariaj

Mariajul actorului american Jeremy Renner cu actriţa Sonni Pacheco a luat sfârşit după doar zece luni, soţia artistului depunând actele de divorţ la începutul lui decembrie şi motivând "diferenţe ireconciliabile", informează dailymail.co.uk.

166 afișări
Imaginea articolului Actorul Jeremy Renner divorţează după doar zece luni de mariaj

Actorul Jeremy Renner divorţează după doar zece luni de mariaj

Actorul în vârstă de 43 de ani are o fetiţă de 21 de luni, Ava Berlin, cu soţia sa, Sonni Pacheco, în vârstă de 23 de ani.

Cei doi s-ar fi cunoscut la filmările din 2010 - 2011 pentru filmul "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol/ Mission: Impossible - Ghost Protocol". Cei doi au păstrat secretul mariajului lor până în sepembrie, când actorul a recunoscut că s-au căsătorit: "Am încercat să protejez intimitatea familiei mele, intimitatea soţiei mele".

Despre "rolul" de părinte, Renner a mărturisit recent că este "cel mai bun lucru" şi a mai spus că se simte foarte rău când este departe de fiica sa.

"Singurul lucru la care mă gândesc când nu sunt cu copilul meu este: «Cum să ajung la copilul meu?». Trebuie să ajung la ea şi mă simt foarte rău când nu o văd. Chiar îmi place să fiu tată", a declarat actorul.

Renner s-a aflat luna aceasta în Londra, unde au avut loc filmări pentru "Mission: Impossible 5" şi unde se pregăteşte un alt film din seria "Bourne".

Jeremy Renner a devenit cunoscut după ce a fost nominalizat la ediţia din 2010 a premiilor Oscar pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american a fost din nou nominalizat la Oscar în anul următor, pentru rolul din thrillerul "The Town" (2010), în care a jucat alături de Ben Affleck şi Jon Hamm, şi s-a remarcat apoi în alte câteva filme cu mare succes de casă, precum "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol" (2011), "Moştenirea lui Bourne" (2012), "Răzbunătorii/ The Avengers" (2012) şi "Ţeapă în stil american/ American Hustle" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici