Actorul Tom Hardy va juca în alte trei filme din franciza "Mad Max" - VIDEO

Actorul britanic Tom Hardy a dezvăluit într-un interviu recent faptul că va juca în alte trei filme din franciza "Mad Max" dacă următorul lungmetraj din serie, "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", care va fi lansat în luna mai, va avea succes de box office.

317 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Hardy va juca în alte trei filme din franciza "Mad Max" - VIDEO

Actorul Tom Hardy va juca în alte trei filme din franciza "Mad Max" (Imagine: Hepta)

Tom Hardy a preluat rolul principal din această franciză, făcut celebru în trecut de Mel Gibson, în următorul film din serie, "Mad Max: Drumul furiei" şi speră că va juca în alte trei continuări ale acestei pelicule, informează contactmusic.com.

Discutând despre acest rol cu jurnaliştii de la revista Esquire, Tom Hardy a declarat: "Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol şi nu am fost niciodată atât de departe de zona mea de confort".

Actorul britanic s-a declarat încrezător în legătură cu faptul că fanii francizei vor aprecia noul lungmetraj, despre care el spune că este "incredibil de bun", şi i-a îndemnat să meargă în număr cât mai mare în cinematografe să vadă acest film, începând din 15 mai, pentru a asigura astfel realizarea celor trei continuări.

Confirmând faptul că a semnat un contract pentru a juca în alte trei filme din franciza "Mad Max", starul britanic a adăugat: "Însă totul va depinde de cifre, de felul în care acest prim film va fi primit de public. În mod inevitabil, aici e vorba totuşi despre o industrie".

Filmul "Mad Max: Drumul furiei" a avut parte de o "gestaţie" îndelungată. Filmările erau iniţial programate pentru anul 2010, însă au început abia în 2012 din cauza mai multor amânări. Filmul, pe afişul căruia se mai află Charlize Theron şi Zoe Kravitz, va avea premiera mondială în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai.

Filmul "Mad Max: Fury Road" prezintă un univers postapocaliptic în care bande de supravieţuitori se înfruntă între ele pentru carburant şi apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei.

Această peliculă marchează, totodată, revenirea mult aşteptată a lui George Miller la filmele de acţiune şi de science-fiction. Cineastul australian a iniţiat această franciză în 1979 cu un prim film, "Mad Max" şi a turnat apoi cele două continuări ale acesteia - "Mad Max 2: Războinicul Şoselelor/ Mad Max 2: The Road Warrior" (1981) şi "Mad Max: Cupola Tunetului/ Mad Max Beyond Thunderdome" (1985).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici