Actriţa care s-a transformat în bărbat pentru un rol - VIDEO

Pasiunea actorilor pentru meseria lor îi determină pe aceştia să facă sacrificii şi lucruri inedite, iar o actriţă extrem de cunoscută dovedeşte acest lucru.

6853 afișări
Imaginea articolului Actriţa care s-a transformat în bărbat pentru un rol - VIDEO

Actriţa care s-a transformat în bărbat pentru un rol

Glenn Close s-a "transformat" în bărbat pentru rolul din filmul "Albert Nobbs", povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea, scrie huffingtonpost.com.

Filmul spune povestea unei femei care îşi schimbă identitatea şi chiar sexul pentru a supravieţui într-o lume dominată de bărbaţi şi strânge bani pentru a-şi deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat şi prietenia cu un coleg de serviciu mai tânăr vor duce la complicaţii şi drame pentru care protagonista nu este pregătită.

Actriţa a mai jucat acest rol în teatru în anii '80 şi a muncit în tot acest timp să îl transforme în film.

Glenn Close şi-a început cariera cinematografică jucând în filmul "Lumea lui Garp", o adaptare după romanul lui John Irving, lansată în 1981, după care a realizat roluri memorabile în filme precum "Atracţie Fatală" (1987), alături de Michael Douglas, "Legături periculoase" (1988) şi "Misterul familiei Von Bulow" (1990).

După succesul repurtat cu "101 Dalmaţieni", în care a interpretat rolul Cruellei De Vil, Glenn Close a apărut cu precădere în diferite seriale de televiziune poliţiste sau cu tematică judiciară: "The Shield - Lege şi fărădelege" şi "Damages", care i-a adus un premiu Emmy în vara lui 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici