Actriţa Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului L'Oreal

Actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului de produse cosmetice L'Oreal şi s-a alăturat unor vedete mult mai tinere care colaborează cu această companie, precum actriţele Lara Stone, Blake Lively, Eva Longoria şi cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini.

478 afișări
Imaginea articolului Actriţa Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului L'Oreal

Helen Mirren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este primul contract încheiat de Helen Mirren cu o companie de produse cosmetice, iar vedeta britanică spune că a luat această decizie pentru a le încuraja pe femeile din lumea întreagă să "îşi exploateze la maximum" aspectul natural, relatează contactmusic.com.

"Nu sunt o frumuseţe răpitoare, niciodată nu am fost, dar am avut întotdeauna un aspect OK şi intenţionez să mi-l păstrez. Întotdeauna mi-a plăcut brandul L'Oreal Paris şi sper că decizia mea le va inspira pe celelalte femei din lume, să le dea o mai mare încredere în ele însele şi să îşi exploateze la maximum aspectul natural. Fiecare dintre noi merită acest lucru!", a declarat Helen Mirren.

Vedeta britanică a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu are o "rutină" zilnică în ceea ce priveşte utilizarea produselor cosmetice, dar îi place să experimenteze lucruri noi.

"Nu prea ştiu ce înseamnă o «rutină» în privinţa produselor cosmetice. Însă îmi plac aceste produse şi întotdeauna mi-a plăcut să încerc produse noi. Mă machiez în fiecare zi. E foarte adevărat, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să porţi mai puţin machiaj", a declarat Helen Mirren.

În ciuda faptului că deţine o avere impresionantă, Helen Mirren, care este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford, spune că obişnuieşte să se tundă singură şi să cumpere produse cosmetice aflate la reduceri.

Actriţa, recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen", s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford în 1997, la 12 ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei "Nopţi albe/ White Nights", realizată de acesta.

În vârstă de 69 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003.

În februarie, actriţa britanică Helen Mirren a fost recompensată cu cea mai înaltă distincţie - Fellowship - la gala de decernare a premiilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), în semn de recunoaştere pentru contribuţia ei extraordinară adusă industriei cinematografice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici