Adam Clayton, basistul trupei U2, s-a căsătorit

Adam Clayton, basistul trupei irlandeze U2, s-a căsătorit miercuri, cu iubita lui, modelul brazilian Mariana Teixeira.

155 afișări
Imaginea articolului Adam Clayton, basistul trupei U2, s-a căsătorit

Adam Clayton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cuplul ar fi trebuit să se căsătorească în Franţa, însă ceremonia a avut loc în cele din urmă miercuri, la Oficiul Stării Civile din Dublin, informează bbc.co.uk.

Muzicianul irlandez, în vârstă de 53 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Mariana Teixeira în timpul Carnavalului de la Rio de la începutul acestui an. Cei doi au o relaţie care a început în urmă cu patru ani.

La ceremonia de miercuri a fost prezent şi The Edge, colegul de trupă al muzicianului irlandez, care a venit însoţit de soţia sa, Morleigh Steinberg.

Cuplul va organiza în acest weekend o petrecere de nuntă fastuoasă în Franţa, la care vor participa peste 150 de invitaţi.

Petrecerea, care se va întinde pe durata a trei zile, va începe vineri.

Adam Clayton, originar din Dublin, a fost logodit la un moment dat cu top-modelul Naomi Campbell în 1994, însă relaţia lor s-a încheiat după doar câteva luni.

Basistul Adam Clayton face parte din trupa U2, alături de Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici