Ai vrea un posterior ca Pippa Middleton? Sora lui Kate conduce în topul celor mai dorite operaţii estetice - FOTO

Posteriorul Pippei Middleton, care a devenit faimos după ce aceasta a purtat o rochie mulată la nunta surorii sale cu prinţul William, este cel mai dorit de către femeile americane.

9291 afișări
Imaginea articolului Ai vrea un posterior ca Pippa Middleton? Sora lui Kate conduce în topul celor mai dorite operaţii estetice - FOTO

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform chirurgului plastician Constantin Mendieta, posteriorul Pippei este cel mai solicitat de către femeile care îşi fac operaţii estetice, scrie dailymail.co.uk.

Pippa a întrecut în competiţie staruri ca Jennifer Lopez şi Kim Kardashian, deja faimoase pentru formele lor.

Clinicile de chirurgie estetică din Statele Unite sunt asaltate de cereri pentru "un fund ferm ca al Pippei Middleton", spune chirurgul plastician.

"Siluetele model erau până acum Jennifer Lopez şi Kim Kardashian, care au forme pline. Acum pacientele vor să fie mai bine proporţionate şi să aibă un posterior care să se armonizeze cu restul corpului, iar Pippa Middleton a devenit noua regină a acestei părţi a corpului", spune medicul.

Medicul Richard W. Fleming de la Institutul din Beverly Hills este de acord că trăsăturile Pippei Middleton şi ale surorii sale, Kate, sunt la mare căutare.

"Oamenii cer ceea ce văd, iar extrem de mediatizate sunt surorile Middleton. Kate mai ales a fost permanent la ştiri în ultimele luni, iar publicul o adoră. A avut un impact asupra tuturor lucrurilor legate de frumuseţe şi de industria modei, iar operaţiile estetice nu fac excepţie", a spus medicul Richard W. Fleming.

Citeşte şi Harta banilor din România, pe judeţe. Vezi aici cât primeşte înapoi judeţul tău din impozitele plătite statului

Conform chirurgilor plasticieni, cele mai solicitate trăsături ale surorilor Middleton sunt ochii şi nasul, iar multe paciente solicită un corp asemănător cu al Pippei.

Ţinuta pe care a purtat-o la nunta lui Kate cu prinţul William a făcut-o pe sora miresei să fie în centrul atenţiei, iar pe Facebook a fost creată o pagină dedicată posteriorului său, care a adunat peste 230.000 de fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici