Akua Naru revine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe 29 martie - VIDEO

Artista neo-soul Akua Naru revine la Bucureşti şi va susţine un concert, alături de trupa Digflo, ca parte a turneului de promovare a noului album "The Miner's Canary", pe 29 martie, în clubul Silver Church, informează organizatorii evenimentului, Wise Trumpets.

151 afișări
Imaginea articolului Akua Naru revine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe 29 martie - VIDEO

Akua Naru revine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe 29 martie

Artista neo-soul originară din Statele Unite ale Americii aduce pe scena clubului Silver Church energia sa muzicală captivantă, care prinde de această dată o nouă formă, graţie celui mai recent album, "The Miner's Canary", se arată pe site-ul wisetrumpets.ro.

Acest material discografic este inspirat de experienţa culturii de culoare, explorată în profunzime de Akua Naru în timpul călătoriilor sale. Considerată un geniu al hip-hop-ului feminin, Akua Naru a fermecat spectatori din întreaga lume cu poezia sa puternic îmbibată în manifesturi sociale, purtată pe aripile celor mai melodioase ritmuri de jazz, gospel, soul, blues şi R&B.

Pe 29 martie, Akua Naru "îşi dezlănţuie în mod natural superputerile muzicale", potrivit organizatorilor evenimentului, intensificate pe scenă de instrumente ca tobe, clape, saxofon, flaut, bass, chitară şi turntable, mânuite de membrii trupei Digflo.

Spectacolul liric va fi completat de Cristi Gherghely.

Accesul publicului la concert va fi permis de la ora 19.00, iar biletele pot fi achiziţionate din reţelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro şi Tomtix.ro, la preţul de 45 de lei.

Akua Naru a mai concertat la Bucureşti în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici