Al Bano o susţine pe Paula Seling în competiţia Eurovision

Cântăreţul italian Al Bano îşi declară, într-un mesaj video înregistrat, susţinerea pentru Paula Seling în competiţia Eurovision, unde cântăreaţa participă, alături de Ovi, cu melodia "Playing with Fire".

82 afișări
Imaginea articolului Al Bano o susţine pe Paula Seling în competiţia Eurovision

Al Bano o susţine pe Paula Seling în competiţia Eurovision (Imagine: Alexandru Florescu/Mediafax Foto)

"Am aflat că ai câştigat selecţia pentru Eurovision, pentru a reprezenta la maximum noua muzică din România. Sunt, sincer, foarte fericit. Te cunosc. Tu cânţi divin de bine şi sunt foarte convins şi sincer entuziasmat de ideea că tu vei învinge. Să învingi! Deoarece ai toate calităţile, stilul de muzică clar şi faptul că eşti o cântăreaţă extraordinară duce la un singur rezultat, care se numeşte victorie, acesta fiind lucrul pe care ţi-l doresc din tot sufletul", spune Al Bano în mesajul postat pe Youtube.

Paula Seling şi Ovi au câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, piesa "Playing With Fire" urmând să reprezinte România la semifinala internaţională Eurovision Song Contest, care va avea loc la Oslo, Norvegia, în luna mai.

Finala naţională a concursului Eurovision a avut loc pe 7 martie, la Circul "Globus" din Capitală. Prezentatorii galei au fost Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, iar Olsen Brothers, câştigătorii Eurovision 2000, au fost invitaţii speciali ai evenimentului.

Finala concursului Eurovision se va desfăşura în data de 29 mai, la Oslo, Norvegia.

Anul trecut, România a fost reprezentată în competiţie de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea în concurs. Câştigătorul ediţiei 2009 a concursului a fost reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, cu piesa "Fairytale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici