Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, debutează în film, cu "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" - VIDEO

Alessia Năstase, fiica celebrului tenisman Ilie Năstase, va debuta ca actriţă în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", care va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie.

1222 afișări
Imaginea articolului Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, debutează în film, cu "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" - VIDEO

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, debutează în film, cu "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie"

Pentru a o interpreta pe Anca, o fetiţă extrem de prietenoasă şi ascultătoare, Alessia Nastase a petrecut două zile pe platourile de filmare a comediei "Ho Ho Ho 2 - O Loterie de familie", care pentru ea au fost mai mult distracţie, un test de talent pe care l-a trecut. "Nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriţă când voi creşte, dar cu siguranţă mă voi gândi la asta", a mărturisit micuţa, , conform MediaPro Distribution.

Cert este că, indiferent de cariera pe care o va îmbrăţişa atunci când va fi mare, mama sa o va susţine, Amalia Năstase declarând despre rolul fiicei ei în "Ho Ho Ho2: O loterie de familie" următoarele: "Am emoţii pentru debutul cinematografic al Alessiei şi ştiu că şi-a dat seama că în spatele unui rol stă foarte multă muncă. Dacă va dori să continue să fie actriţă, o voi sprijini din tot sufletul".

O producţie MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" este un lungmetraj produs de Alma Bacula şi regizat de Jesus Del Cerro, a cărui acţiune o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care, într-o zi, are norocul să găsească un bilet de loterie câştigător.

Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte -, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Alessia Nastase va debuta pe 23 noiembrie pe marile ecrane în "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", alături de Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Patricia Posluşnic, David Petcu şi Dennis Christian Caracăş sunt tinerii actori care, alături de Alessia Năstase, completează cu succes distribuţia filmului.

MediaPro Distribution va lansa filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" în următoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Braşov, Tulcea şi Constanţa), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Glendale (Bucureşti) şi în reţeaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Piteşti, Târgu-Mureş, Constanţa,Timişoara).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici