Alternativă insolită la discursul de Crăciun al reginei Elizabeth a II-a, oferită de un model celebru - VIDEO

Modelul britanic Cara Delevingne a oferit fanilor săi o alternativă insolită la tradiţionalul discurs de Crăciun al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

928 afișări
Imaginea articolului Alternativă insolită la discursul de Crăciun al reginei Elizabeth a II-a, oferită de un model celebru - VIDEO

Alternativă insolită la discursul de Crăciun al reginei Elizabeth a II-a, oferită de un model celebru - VIDEO

Revista LOVE a inclus în calendarul ei de Crăciun câteva imagini captate din această înregistrare video, filmată de sora celebrului model britanic.

În acel film, realizat sub forma unui "Ghid de sfaturi pentru Crăciun", Cara Delevingne, în vârstă de 21 de ani, recomandă fanilor ei să îşi mănânce legumele din farfurie, să asocieze friptura de curcan cu şunca şi, dacă vor să rămână în formă, să evite bomboanele, informează dailymail.co.uk.

Purtând o serie de ţinute vestimentare trăsnite, modelul arată în film o altă faţetă a personalităţii sale, una mai jucăuşă, mai sălbatică şi chiar amuzantă.

În scena de debut, Cara apare îmbrăcată într-o ţinută inspirată din universul practicilor sado-masochiste (corset, bici şi cătuşe), loveşte câteva obiecte de mobilier cu un bici din piele, într-o cameră aflată în obscuritate, adresându-se privitorilor cu o voce joasă şi răguşită.

Pe acordurile piesei "Stay" a grupului East 17, modelul spune: "Crăciun fericit, tuturor! Sper că nu aţi fost la fel de neascultători ca acest porc". Imediat după aceea, modelul loveşte cu biciul acea jucărie peste partea dorsală.

În scena următoare, Cara este prezentată în timp ce stă pe covor, purtând o salopetă verde şi făcând exerciţii cu o ganteră, în timp ce recomandă fanilor ei să stea "departe de bomboane" dacă vor să rămână în formă.

O altă scenă, un alt costum: vedeta britanică poartă o haină ce imită blana de leopard, învelită cu o pătură cu imprimeuri asortate, şi purtând pe cap o pălărie ce imită un cap de leu. Ea scoate apoi o sabie cu care se preface că taie partea superioară a unei sticle de lichior Irish Cream, din care începe să bea cu sete.

În scena următoare, modelul poartă mai multe pălării trăznite, inclusiv o bonetă ce imită o friptură de curcan - o referire ironică la coroana suveranei britanice şi la tradiţionalul ei discurs de Crăciun.

"Amintiţi-vă ce se potriveşte cu friptura de curcan - şunca!", spune modelul, care îşi aplică pe buze un ruj cu aromă de şuncă.

În scena finală, modelul poartă o pălărie în forma unui urs panda şi apoi o pălărie în forma unui cap de ren. Îndemându-şi fanii să rămână agreabili şi prietenoşi în perioada Crăciunului, Cara Delevingne îşi încheie mesajul urându-le tuturor privitorilor "Crăciun fericit!" şi spărgând câteva baloane în faţa camerei de filmat.

Cara Jocelyn Delevingne, născută pe 12 august 1992 la Londra, este un model britanic care a debutat în modă în 2009. În anul următor, Cara a devenit imaginea oficială a brandului Burberry. Foarte activă pe reţelele de socializare, ea este considerată unul dintre cele mai promiţătoare modele profesioniste din lume, dar şi un manechin ultra-mediatizat, din cauza apariţiilor sale frecvente în tabloide.

A apărut pe copertele unor reviste celebre, precum V Magazine, Harper's Bazaar şi Vogue şi a prezentat articole vestimentare în show-urile unor case de modă prestigioase, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Fendi şi Donna Karan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici