Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară

Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară, după ce cântăreaţa a născut, joi dimineaţă, o fetiţă, care a primit numele de Eva Maria Ioana.

2026 afișări
Imaginea articolului Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară

Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Bine ai venit, Eva Maria Ioana - 3,630 kg şi 50 cm - nota 10! Mămica este foarte bine şi vă mulţumim pentru gândurile frumoase!", a scris Cătălin Măruţă pe pagina sa de Facebook.

Tot pe pagina de Facebook, în luna martie, cei doi au anunţat vestea că vor deveni din nou părinţi.

"Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar, câteodată, nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teama că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat!!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!", a scris, la acel moment, Andra pe contul său de Facebook.

Cântăreaţa Andra şi prezentatorul TV Cătălin Măruţă mai au împreună un băiat, David Alexandru, în vârstă de 4 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici