Andreea Chiru va reprezenta România la Miss International 2015, din Japonia - FOTO

Andreea Chiru va reprezenta România în competiţia Miss International 2015, unul dintre cele mai importante patru concursuri de frumuseţe la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 18 octombrie - 6 noiembrie, în Japonia.

3031 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiru va reprezenta România la Miss International 2015, din Japonia - FOTO

Andreea Chiru va reprezenta România la Miss International 2015, din Japonia

În urma selecţiei naţionale Miss International Romania 2015, organizată miercuri, în Capitală, de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Miss International Romania în ţara noastră, Andreea Chiru a fost desemnată oficial să reprezinte România la competiţia Miss International 2015, care se desfăşura în acest an în Japonia, în perioada 18 octombrie - 6 noiembrie. Marea finală va avea loc pe 5 noiembrie. În competiţie vor fi prezente 71 de candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 3 milioane de yeni (aproximativ 22.000 de euro), informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Andreea Chiru are 22 de ani, o înălţime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 85-62-92 centimetri. Este născută în Brăila, însă locuieşte în Bucureşti şi este pasionată de modelling şi călătorii. Andreea a absolvit în 2015 cursurile Facultăţii de management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi cursurile Intact Media Academy. În viitor, Andreea Chiru îşi doreşte să îşi deschidă o afacere şi să aibă succes.

Andreea Chiru a mai reprezentat România în competiţiile Miss World 2013 şi Miss Earth 2014 şi va avea ocazia de a promova România şi turismul României în Japonia.

Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss International Romania, a spus: "Andreea Chiru este una dintre cele mai frumoase, ambiţioase şi inteligente ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 16 ani de activitate, românca cu cea mai bogată experienţă dobândită participând în trei din cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe de top (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International). Andreea are frumuseţea, experienţa, charisma, inteligenţa şi calităţile necesare, pentru a reprezenta Romania cu onoare în Japonia şi chiar de a câştiga această competiţie! Ea este un adevarat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!".

Potrivit comunicatului citat, toţi românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Andreei din perioada 18 octombrie - 6 noiembrie, din Japonia, vizitând pagina sa oficială de Facebook "Miss International Romania". Aprecierile ("Like"-urile) de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Japonia.

Miss International Romania este competiţia care desemnează reprezentanta României în finala Miss International, una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

Sub deviza "Love, Peace and Excitement to the world", candidatele şi câştigătoarele Miss International militează pentru pace în lume şi derulează campanii pentru susţinerea şi propagarea acestui mesaj social.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici