Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, fotografiaţi împreună

Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, au fost fotografiaţi împreună, duminică, la Veneţia, în timp ce se plimbau pe Canal Grande, alături de partenerul de viaţă al actriţei americane, Brad Pitt, şi de copiii lor, informează accesshollywood.com.

1553 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, fotografiaţi împreună

Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, împreună la Veneţia (Imagine: www.accesshollywood.com)

Familia Jolie-Pitt se află de câteva zile în Italia, deoarece Angelina Jolie va începe în scurt timp filmările pentru "The Tourist", un thriller în care va juca alături de Johnny Depp.

Fotografiile care îl prezintă pe Jon Voight, în vârstă de 70 de ani, alături de celebra lui fiică, par să confirme informaţiile publicate în noiembrie 2009 potrivit cărora cei doi s-au împăcat, după mulţi ani de înstrăinare.

"Păstrăm legătura, dar nu vorbim în mod regulat", a declarat Jon Voight pentru revista US Weekly cu acea ocazie. "Ne iubim şi acesta este lucrul cel mai important", a declarat acesta.

În 2007, revista People a publicat un interviu cu venerabilul actor american, în care acesta declara că a încercat să îmbunătăţească relaţia pe care o are cu fiica sa.

"Le transmit de fiecare dată dragostea mea şi sunt întotdeauna disponibil pentru ei, în orice moment şi în orice situaţie în care ei ar avea nevoie de mine", a declarat Jon Voight, referindu-se la Angelina şi la fratele acesteia, James Haven.

În luna ianuarie anul acesta, tot Jon Voight a fost acela care a infirmat primul speculaţii apărute în mass-media potrivit cărora cuplul Jolie-Pitt s-a destrămat.

Angelina Jolie a refuzat timp de mai mulţi ani să vorbească cu tatăl său şi nu i-a permis să-şi vadă nepoţii din cauză că acesta a declarat în 2003 că fiica sa "are serioase probleme mintale", în mai multe interviuri televizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici