Animaţia "Regatul de gheaţă" va avea o continuare

Animaţia "Regatul de gheaţă/ Frozen", produsă de studiourile Disney, va avea o continuare, a anunţat actriţa Idina Menzel, care a asigurat în acest film vocea personajului principal, Elsa - Regina Zăpezii.

819 afișări
Imaginea articolului Animaţia "Regatul de gheaţă" va avea o continuare

Animaţia "Regatul de gheaţă" va avea o continuare (Imagine: HEPTA)

Continuarea poveştii din "Regatul de gheaţă" nu a fost confirmată de studiourile Disney, dar actriţa de pe Broadway Idina Menzel a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei britanice The Telegraph, că se lucrează la un nou film de animaţie, informează contactmusic.com.

Totodată, actriţa a spus că este în lucru şi o piesă de teatru dedicată universului din "Regatul de gheaţă".

Idina Menzel nu va juca rolul Elsa - Regina Zăpezii în piesa de teatru. Actriţa speră însă ca va fi din nou Regina Zăpezii în continuarea filmului de animaţie.

"Regatul de gheaţă/ Frozen" a avut premiera în noiembrie 2013 şi este unul dintre cele mai de succes filme de animaţie din toate timpurile, cu încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Pelicula a obţinut două premii Oscar, pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie şi pentru cel mai bun cântec, "Let it go", interpretat de Idina Menzel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici