Anna Paquin a mărturisit că este bisexuală

Actriţa Anna Paquin, vedeta serialului de televiziune "True Blood", a făcut public, recent, faptul că este bisexuală, informează accesshollywood.com.

223 afișări
Imaginea articolului Anna Paquin a mărturisit că este bisexuală

Anna Paquin a mărturisit că este bisexuală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 27 de ani a făcut anunţul într-un spot pentru campania "Give a Damn", care are ca scop promovarea egalităţii între persoanele heterosexuale şi cele cu orientare bisexuală/ homosexuală sau transsexuali.

În august anul trecut, actriţa, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar în "Pianul", de Jane Campion, în 1994, s-a logodit cu partenerul său, actorul Stephen Moyer, care joacă în serialul "True Blood".

Anunţul lui Paquin vine după ce cântăreţul latino Ricky Martin a făcut public, în urmă cu câteva zile, că este homosexual.

La campania "Give a Damn" mai participă vedete precum Clay Aiken, Cyndi Lauper, Whoopi Goldberg, Elton John, Jason Mraz, Wanda Sykes, Sharon şi Kelly Osbourne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici