Anthony Hopkins a colaborat cu un exorcist adevărat la filmările de la "The Rite"

Anthony Hopkins, care a lucrat la filmul de groază "The Rite", a avut un ajutor în plus pe platourile de filmare, unde a fost prezent un adevărat exorcist, cel a cărui poveste a stat la baza scenariului producţiei, informează contactmusic.com.

208 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins a colaborat cu un exorcist adevărat la filmările de la "The Rite"

Anthony Hopkins a colaborat cu un exorcist adevărat la filmările de la "The Rite" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul spune povestea unui tânăr preot, personaj interpretat de Colin O'Donoghue, care îşi găseşte adevărata chemare după ce încearcă să facă o exorcizare.

Producţia se bazează pe viaţa părintelui Gary Thomas, a cărui poveste a fost redată de Matt Baglio în cartea "The Rite: The Making of a Modern Exorcist".

Thomas, care slujeşte la o parohie din Saratoga, California, şi-a petrecut o săptămână pe platourile de filmare din Budapesta, pentru a îl consilia pe Mikael Hafstrom, regizorul filmului.

Preotul a declarat că este mulţumit de film şi speră ca publicul să găsească povestea interesantă şi nu înfricoşătoare.

"Nu este nimic în film de care să-mi fie ruşine.Vreau doar să fac ce pot ca să informez oamenii. Nu mă ofensează faptul că unii nu cred. Am văzut tot ceea ce am descris", a declarat Thomas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici