Anunţul producătorilor "House of Cards", la nici 24 de ore după dezvăluirile lui Kevin Spacey referitoare la orientarea sa sexuală

Celebrul serial „House of Cards" se va încheia odată cu al şaselea sezon, au anunţat producătorii seriei. Anunţul vine după controversele referitoare la comportamentul actorului principal, Kevin Spacey, urmate de dezvăluirile acestuia.

8861 afișări
Imaginea articolului Anunţul producătorilor "House of Cards", la nici 24 de ore după dezvăluirile lui Kevin Spacey referitoare la orientarea sa sexuală

Anunţul producătorilor "House of Cards", la nici 24 de ore după dezvăluirile lui Kevin Spacey referitoare la orientarea sa sexuală

Netflix susţine că decizia a fost luată, de fapt, cu câteva luni în urmă şi că ar fi trebuit să fie anunţată din clipă în clipă, scrie Gândul. Totuşi, detaliile apar la mai puţin 24 de ore de la momentul la care actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani, prilej cu care Spacey a scris un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât îngrozit" de această poveste. 

„Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Cunoscutul actor spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viaţa lui personală, şi anume că este homosexual. „Am ales să-mi trăiesc viaţa ca un bărbat homosexual”, a spus Spacey.

Într-un interviu acordat pentru BuzzFeed, Rapp a susţinut că Spacey, în vârstă de 26 de ani, l-a invitat la o petrecere care avea loc în apartamentul său din Manhattan. Rapp a povestit că, la un moment dat, a rămas singur într-o cameră cu Spacey, după ce toţi invitaţii plecaseră.

El şi-a amintit că Spacey "stătea în uşă, balansându-se. Impresia mea când a intrat în cameră a fost că era beat ... M-a luat în braţe ca un mire, aşa cum o trece pragul pe mireasă. Nu am putut să fac nimic. Mă gândeam că "Ce se întâmplă?". Şi apoi s-a aşezat peste mine”.

Rapp a descris experienţa ca fiind traumatizantă: ”Am rămas îngheţat pentru moment”.

Rapp crede că Spacey încerca atunci să-l "seducă". El a reuşit să îl dea la o parte şi să se închidă în baie, înainte de a-i spune că pleacă. "Când am deschis uşa să plec, el se sprijinea pe toc. M-a întrebat dacă sunt sigur că vreau să plec, i-am spus că da şi apoi am plecat ", a conchis Rapp.

Kevin Spacey este născut pe 26 iulie 1959. Spacey a crescut în California şi şi-a început cariera ca un actor de teatru în anii 1980, înainte de a fi primit în distribuţia unui film. A primit nenumărate aprecieri în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici