Apropiaţii Pamelei Anderson, îngrijoraţi de starea sa de sănătate: "Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare"

Apropiaţii actriţei canadiene Pamela Anderson sunt îngrijoraţi de starea acesteia de sănătate, întrucât starul Playboy slăbeşte văzând cu ochii, motivele pentru care se întâmplă acest lucru fiind necunoscute, informează elle.fr.

365 afișări
Imaginea articolului Apropiaţii Pamelei Anderson, îngrijoraţi de starea sa de sănătate: "Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare"

Apropiaţii Pamelei Anderson, îngrijoraţi de starea sa de sănătate: "Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare"

"Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare", a declarat o sursă pentru site-ul Radar Online.

Într-una dintre cele mai recente apariţii ale sale, din 2 octombrie, la Los Angeles, actriţa părea "foarte slabă, cu chipul emaciat" - o pierdere în greutate care îngrijorează familia şi pe prietenii actriţei în vârstă de 47 de ani. "Nu are grijă de sănătatea ei şi Rick (Salomon, soţul său, n.r.) şi copiii ei îşi fac griji pentru ea", a mai spus sursa. Actriţa cântăreşte doar 40 de kilograme la o înălţime de 1,70 metri.

Întrebat de Radar Online, medicul Neal Handel, chirurg estetician care lucrează în Beverly Hills, Los Angeles, este de părere că Pamela Anderson a pierdut 8 kilograme de anul trecut. "Are un aer obosit, tot corpul pare foarte slab, semnul unei pierderi în greutate foarte rapide", a precizat acesta. "Se vede acest lucru mai ales pe chip. Singura parte a corpului care nu s-a modificat sunt sânii, dar are implanturi mamare", a adăugat acesta.

Motivele acestei pierderi în greutate sunt necunoscute, însă prietenii ei nu vor să stea deoparte. "Prietenii ei şi mai ales copiii sunt fermi şi i-au spus lui Pam că sunt alături de ea şi că o susţin. Rick o iubeşte foarte mult şi vrea ca ea să consulte un specialist, însă Pam face ce vrea ea", a spus aceeaşi sursă.

Pamela Anderson a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară, însă în iulie starleta ceruse divorţul.

Rick Salomon este cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici