Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

Apropo.ro lansează astăzi împreună cu Vodafone jocul lunii februarie: LOVE GAME! Firul poveştii integrează utilizatorii şi prietenii din lista lor de Facebook într-o aventură cu detalii picante, răspunsuri pline de umor, locaţii surprinzătoare, de la spital la parinţi, la mall, în parc şi apoi la restaurant.

211 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

Jocul începe cu o introducere captivantă: "Ai petrecut o noapte grozava în club, dar nu mai ştii exact cum ai ajuns acasă... Descoperă prin ce peripeţii ai trecut. Începe cu SMS-ul din telefon".

Toata acţiunea se bazeaza pe un telefon prin intermediul căruia utilizatorul primeşte mesaje de la personajul ales, acesta ajutându-l să pună cap la cap indiciile despre noaptea trecută.

Storyline: utilizatorii aleg un personaj pe care trebuie să îl cucerească, amintindu-şi pas cu pas peripeţiile de noaptea trecută.

Utilizatorul primeşte diverse întrebări sau task-uri pe care trebuie să le îndeplinească - dacă răspunde corect, un indicator "denumit Lovemetru" măsoara cât de “cucerit” este personajul.

Toţi utilizatorii care ajung la finalul jocului cu Lovemetrul peste 75% intră în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 şi 2 telefoane Sony Xperia dual-sim.

Aventura durează o lună întreagă, pentru ca ne jucăm de-a iubirea şi cand nu e Sfntul Valentin. Intră în LOVE GAME!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici