ASCULTĂ SMART RADIO | Momentul în care cântăreaţa Lady Gaga cade de pe scenă în timpul unui concert. Spectator: Am crezut că a murit - VIDEO

Cântăreaţa americană Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul show-ului pe care l-a susţinut joi seară, în Las Vegas, iar unii dintre spectatori au scris pe o platformă online că a fost o căzătură atât de urâtă încât au crezut iniţial că artista a murit, potrivit bbc.com.

2877 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Momentul în care cântăreaţa Lady Gaga cade de pe scenă în timpul unui concert. Spectator: Am crezut că a murit - VIDEO

ASCULTĂ SMART RADIO | Momentul în care cântăreaţa Lady Gaga cade de pe scenă în timpul unui concert. Spectator: Am crezut că a murit - VIDEO

Cântăreaţa l-a invitat pe un fan, pe nume Jack, pe scenă şi i-a sărit în braţe, dar acesta şi-a pierdut echilibrul şi au căzut amândoi de pe scenă.

„Am crezut că a murit", a scris ulterior un spectator pe platforma online Reddit.

 

 

 

Totuşi, Lady Gaga s-a întors pe scenă, cu Jack alături de ea, pentru a cânta „Million Reasons".

„Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scenă", a spus Lady Gaga, adăugând: „Am căzut unul în braţele celuilalt. Am fost ca Jack şi Rose de pe Titanic. Cred că vom bea nişte ceai după".

Fanii au fost îngrijoraţi pentru starea de sănătate a cântăreţei, care suferă de fibromialgie, o maladie ce afectează încheieturile şi provoacă dureri cronice.

Însă Lady Gaga a calmat publicul şi l-a consolat pe Jack, care a început să plângă după incident.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story", precum şi pentru piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born", de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground". A fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din "A Star is Born", dar şi pentru piesa "Shallow", categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.

Piesele cântăreţei Lady Gaga se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Taguri:
lady gaga,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici