ASTRONAUTUL CÂNTĂREŢ. Comandantul ISS şi-a luat rămas bun cu un cover David Bowie - VIDEO

A devenit celebru după ce a descris viaţa pe Staţia Spaţială Internaţională, ajungând să aibă numeroşi admiratori pe Pământ. Acum, primul comandant canadian de pe ISS, Chris Hadfield, îşi încheie misiunea cu un cover David Bowie, "Space Oddity".

944 afișări
Imaginea articolului ASTRONAUTUL CÂNTĂREŢ. Comandantul ISS şi-a luat rămas bun cu un cover David Bowie - VIDEO

Astronautul cântăreţ. Comandantul Staţiei Spaţiale Internaţionale şi-a luat rămas bun cu un cover David Bowie - VIDEO (Imagine: Captura Video)

În ultima noapte petrecută de Hadfield pe ISS, astronautul a publicat videoclipul piesei, unul realizat foarte bine de către profesionişti în domeniu, informează CBSNews.

După videoclipurile inedite prezentate de el cu activităţi obişnuite, dar realizate fără gravitaţie de astronauţi, cum ar fi spălatul pe mâini sau dinţi, Hadfield s-a aflat în faţa unei noi provocări, un videoclip muzical. 

În mai puţin de 12 ore, clipul canadianului a adunat deja peste 200.000 de vizualizari.

Astronautul a vrut astfel să marcheze plecarea lui de pe Staţia Spaţială Internaţională. Hadfield, Roman Romanenko şi Thomas Marshburn părăsesc ISS după cinci luni. Comanda va fi preluată de către Pavel Vinogradov.

"Mulţumiri enorme tuturor celor de pe Pământ care au făcut totul posibilul ca acest lucru să se întâmple. A fost o perioadă specială pentru noi la bordul ISS", a spus Hadfield într-un alt videoclip.

În noaptea de luni spre marţi, NASA va transmite pe pripriu site plecarea celor trei astronauţi de pe ISS şi aterizarea navei Soyuz, cu care vor călători, în Kazahstan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici