Băsescu a mers la Cireşica, în Neptun, împreună cu soţia sa căreia i-a oferit un buchet de trandafiri

Preşedintele Traian Băsescu a mers, sâmbătă seară, la restaurantul său preferat din staţiunea Neptun, Cireşica, împreună cu soţia sa Maria, căreia, la plecare, i-a oferit un buchet de trandafiri roşii.

1484 afișări
Imaginea articolului Băsescu a mers la Cireşica, în Neptun, împreună cu soţia sa căreia i-a oferit un buchet de trandafiri

Maria Basescu si Traian Basescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce sâmbătă după-amiază a participat la Şcoala de Vară a tinerilor din Partidul Mişcarea Populară organizată la Mamaia, şeful statului a mers, în cursul serii, alături de soţie, la restaurantul Cireşica, unde au petrecut până aproape de miezul nopţii.

La plecare, Traian Băsescu i-a oferit soţiei sale, Maria, un buchet de trandafiri roşii, după care cei doi s-au urcat în maşină, fără ca preşedintele să facă declaraţii.

De când este preşedinte, Traian Băsescu a venit în fiecare vară la Neptun, iar multe seri le-a petrecut la terasa Cireşica, localul său preferat de pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici