Bebeluşul prinţului William şi al ducesei de Cambridge se va naşte sub semnul zodiacal al leului

Bebeluşul regal, primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, se va naşte sub semnul zodiacal al leului, potrivit contului oficial de Facebook al clubului fanilor prinţului William.

761 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul prinţului William şi al ducesei de Cambridge se va naşte sub semnul zodiacal al leului

Prinţul William, Catherine Middleton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Primul copil al cuplului princiar, care va ocupa locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, se va naşte sub semnul zodiacal al leului, având în vedere că acesta nu s-a născut până la ora 17.00 (ora 19.00 a României - n.r.). Dacă s-ar fi născut până la această oră, el ar fi stat sub semnul zodiacal al racului.

"În cazul în care copilul se naşte înainte de 16.54, acesta va fi rac - ca tatăl său, William. Luna va fi în capricorn - care este semnul ducesei de Cambridge. (...) Un leu este născut să fie rege şi iubeşte să fie în centrul atenţiei. Astfel, zodia bebeluşului regal poate fi un important indicator al personalităţii sale", a declarat astrologul Deike Begg pentru publicaţia britanică Daily Mail.

De asemenea, potrivit sursei citate, ducesa de Cambridge se află în travaliu de cel puţin 11 ore.

Catherine, soţia prinţului William, însărcinată cu primul copil al cuplului, a fost internată luni dimineaţă la maternitatea St. Mary din Londra, a anunţat Palatul Kensington.

"Alteţa sa regală, ducesa de Cambridge, a fost internată în această dimineaţă la spitalul St. Mary din Londra" în jurul orei 06.00 (05.00 GMT), "imediat ce a prezentat primele semne de începere a travaliului", a anunţat într-un scurt comunicat de presă secretariatul de presă al cuplului princiar de la Palatul Kensington.

"Ducesa a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington (reşedinţa londoneză a cuplului, n.r.) până la aripa Lindo a spitalului St.Mary", din apropiere, "în compania ducelui de Cambridge", soţul ei, a adăugat palatul. "Travaliul continuă în mod normal", precizează acelaşi comunicat.

Naşterea ar putea fi rapidă sau ar putea să se producă peste 48 de ore, afirmă presa britanică, fără să uite însă să precizeze că luni va fi Lună plină, un fenomen despre care se spune că ar favoriza naşterile.

Cuplul princiar britanic nu ştie dacă va avea o fetiţă sau un băiat, spune Palatul Kensington. Însă, indiferent de sexul bebeluşului, acesta va putea să domnească, în virtutea unei modificări recente a regulilor de succesiune, care va trebui să fie însă aprobată de ţările din Commonwealth.

Casele de pariuri mizează pe naşterea unei fetiţe, iar prenumele cu cele mai mari şanse pare să fie Alexandra.

Câteva mii de persoane s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham şi a spitalului londonez St. Marry, în aşteptarea anunţului oficial care va confirma naşterea bebeluşului regal, primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici