Ben Woolf, cunoscut din serialul "American Horror Story: Freak Show", a murit la vârsta de 34 de ani

Actorul Ben Woolf, cunoscut pentru rolul din serialul "American Horror Story: Freak Show", a murit luni, la Los Angeles, în urma complicaţiilor cauzate de un accident de circulaţie în care a fost implicat pe 19 februarie, când a traversat strada neregulamentar şi a fost lovit la nivelul craniului.

361 afișări
Imaginea articolului Ben Woolf, cunoscut din serialul "American Horror Story: Freak Show", a murit la vârsta de 34 de ani

Ben Woolf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, actorul american, care suferea de nanism pituitar, a fost accidentat, joi, 19 februarie, de o maşină, în zona craniului, în timp ce traversa neregulamentar strada. Şoferul, care l-a lovit pe actor cu una dintre oglinzile laterale ale automobilului său, nu a fost arestat şi nici nu a fost amendat.

După accident, Ben Woolf, în vârstă de 34 de ani, a fost sedat şi internat la Cedars-Sinai Medical Center, iar luni ar fi suferit un atac vascular cerebral. Cauza oficială a decesului va fi aflată după efectuarea autopsiei.

Duminică, un reprezentant al actorului anunţase că starea de sănătate a lui Woolf cunoscuse o relativă îmbunătăţire, fiind catalogată drept "stare critică, dar stabilă".

După deces, familia lui Ben Woolf şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mesajele de încurajare din partea fanilor.

"Suntem copleşiţi de dragostea şi ajutorul oferit din toate colţurile lumii pentru iubitul nostru Ben. A atins atâtea suflete în cei 34 de ani ai săi. Amintirea sa va continua în fiecare dintre noi şi prin intermediul muncii sale", au spus membrii familiei, potrivit tmz.com.

O ceremonie în comemorare a actorului va avea loc săptămâna viitoare la Santa Barbara.

Cu o înălţime de 1,32 metri, Woolf, care a fost diagnosticat cu nanism pituitar în copilărie, a interpretat rolul Meep în serialul "American Horror Story: Freak Show" şi a mai apărut în filme de televiziune precum "Haunting Charles Manson", "Dead In Kansas" şi "Unlucky Charms".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici