Beyonce a angajat un model cu dizabilităţi care să-i promoveze noua colecţie de haine - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa Beyonce a angajat-o pe Jillian Mercado, un model cu distrofie musculară – afecţiune care determină slăbirea progresivă a musculaturii – în campania de lansare a noii sale colecţii de haine sport, informeză contactmusic.com.

559 afișări
Imaginea articolului Beyonce a angajat un model cu dizabilităţi care să-i promoveze noua colecţie de haine - FOTO, VIDEO

Beyonce a angajat un model cu dizabilităţi care să-i promoveze noua colecţie de haine - FOTO, VIDEO

Modelul Jillian Mercado apare în reclamele pentru noile articole vestimentare pe care cântăreaţa americană Beyonce le promovează prin site-ul său oficial, beyonce.com.

Jilian a fost încântată să obţină acest acest contract prin care să poată promova cu îndrăzneală noile articole de îmbrăcăminte sport care sunt inscripţionate cu expresii precum "Smack It" şi "Slay", inspirate din melodiile artistei.

"Ok, doamnelor, hai să ne aliniem! Sunt atât de entuziasmată să anunţ că apar pe site-ul oficial @beyonce", a scris Mercado pe Instagram, publicând şi o captură a noii campanii de promovare din care face parte.

"Felicitări lui Queen Bee şi uimitoarei echipe din spatele campaniei", a adăugat aceasta.

Produsele vor fi disponibile spre achiziţionare în opririle caravanei pe parcursul următorului turneu modial al cântăreţei, "Formation".

Fotomodelul, în vârstă de 28 de ani a mai apărut a apărut în campanii de promovare pentru Diesel Jeans şi Nordstrom. De asemenea, are un blog de modă, manufactured1987.com. A absolvit Fashion Institute of Technology din New York, însă nu a crezut niciodată că va reuşi să aibă o carieră în modeling, potrivit europe.newsweek.com.

Creatoarea hit-ului "Crazy In Love" a determinat o frenezie în rândul fanilor în momentul în care a anunţat noul turneu printr-o reclamă difuzată imediat după spectacolul susţinut pe 16 februarie, alături de formaţia Coldplay şi artistul Bruno Mars la Super Bowl, din Santa Clara, California. "Formation", primul cântec cu care a deschis reprezentaţia, i-a lua pe fani prin surprindere, având în vedere că l-a lansat, discret, doar cu o zi în urmă, în mediul online.

Vedeta a declarat într-un interviu realizat după evenimentul sportiv că a fost uimită de reacţia publicului la aceasă piesă, aceasta a adăugat că a fost foarte încântată să susţină un spectacol în faţa unui public atât de mare şi de entuziast.

Beyonce a declarat pentru emisiunea "Entertainment Tonight" că este mândră de această experienţă. În legătură cu semnificaţia versurilor piesei "Formation", cântăreaţa a declarat că îşi doreşte ca oamenii să fie mândri şi să simtă iubire pentru ei înşişi.

Beyonce Knowles, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Din 2008, este căsătorită cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanţi producători din industria muzicii hip-hop, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici