Beyonce a cumpărat o biserică din New Orleans

Cântăreaţa americană Beyonce a devenit proprietara unei biserici vechi de peste 100 de ani din New Orleans, evaluată la 850.000 de dolari, potrivit tmz.com.

2094 afișări
Imaginea articolului Beyonce a cumpărat o biserică din New Orleans

Beyonce a cumpărat o biserică din New Orleans

Lăcaşul de cult din piatră nu a mai fost folosit în scopuri religioase de foarte mult timp, din lipsă de enoriaşi.

Sora mai mică a lui Beyonce, cântăreaţa Solange Knowles, locuieşte în apropiere.

În urmă cu câteva săptămâni, într-o biserică din San Francisco a fost oficiată prima "slujbă Beyonce", la care au participat aproximativ 900 de persoane.

Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici