Mesaj emoţionant adresat de Meghan Markle prinţului Charles, într-un discurs fără precedent în familia regală, ţinut de noua ducesă de Sussex

Ducesa de Sussex, vizibil emoţionată, i-a mulţumit socrului ei, prinţul Charles, pentru primirea pe care i-a făcut-o în marea familie regală, în timpul unui discurs fără precedent, o abatere de la tradiţia regală. Kate Middleton, de exemplu, nu a ţinut un speech la nunta sa în 2011, notează Daily Mail.

79804 afișări
Imaginea articolului Mesaj emoţionant adresat de Meghan Markle prinţului Charles, într-un discurs fără precedent în familia regală, ţinut de noua ducesă de Sussex

Mesajul emoţionant adresat de Meghan Markle prinţului Charles, într-un discurs fără precedent în familia regală, ţinut de noua ducesă de Sussex

Mireasa, încântătoare într-o rochie creaţie a celebrei Stella McCartney, a ţinut un discurs unic după cina privată găzduită de prinţul Charles la Frogmore House.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Meghan şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Charles, pentru felul în care ea şi mama sa, Doria Ragland, au fost primite în familie. Meghan a fost profund marcată de atitudinea tatălui soţului ei.

"Sincer, amândouă au fost atât de impresionate. A fost foarte important pentru ea să-i mulţumească public lui Charles pentru tot ceea ce el a făcut pentru ea şi să-i transmită ceea ce simte".

O altă sursă a declarat: "Adesea se spune că el şi-a dorit foarte mult o fiică şi cred că Charles a fost incredibil de mişcat de cât de bine s-a înţeles cu Meghan. Există cu siguranţă o legătură specială între ei. Pentru Meghan, mama ei înseamnă totul, aşa că  a fost minunat să vadă cât de frumos a primit-o Charles pe Doria".

Charles a invitat-o, de asemenea, pe Doria Ragland să ia ceaiul cu el şi Camilla, la Clarence House, la scurt timp după sosirea acesteia la Londra.

Prinţul Charles a petrecut mult timp cu Harry şi Meghan, pentru a alege muzica ce urma să fie interpretată la biserică. El ar fi venit cu ideea unui cor gospel.

Ceea ce l-a impresionat însă cel mai mult pe Charles pare să fi fost rugămintea de ultim moment a celor doi de a conduce la altar pe Meghan. Se pare că acesta a fost profund mişcat de faptul că i s-a acordat acest rol, un alt semn ce arată legătura specială creată între prinţ si noua ducesă de Sussex. 

Petrecerea de la Frogmore House, găzduită de Charls, a fost marcată de un farmec aparte. La petrecere a cântat Sir Elton John şi totul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Recepţia pentru prinţul Harry şi Meghan Markle a fost "condimentată" şi cu un dicurs "îndrăzneţ" al cavalerului de onoare, prinţul William.

Credit foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici