Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolul din Titanic, a murit la 61 de ani

Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolurile sale din peliculele ”Titanic”, ”Aliens” sau ”Terminator”, a încetat din viaţă la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicaţii survenite în urma unei intervenţii chirurgicale, informează BBC.

2511 afișări
Imaginea articolului Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolul din Titanic, a murit la 61 de ani

Bill Paxton, recunoscut pentru rolul din Titanic, a murit la 61 de ani (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Într-o declaraţie pentru pntru presă, familia actorului a declarat: ”Un tată şi soţ iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte apoi a avut o carieră strălucită, de patru decenrii, ca un actor şi producător de filme prolific şi iubit de fani”.

”Pasiunea lui Bill pentru arte a fost resimţită de toţi cei care l-au înconjurat, iar căldura şi energia lui nesfârşită erau nesfârşite. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timp ce deplângem pierderea adoratului nostru tată şi soţ”, a adăugat familia. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici