Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, joi, la Parlament, răspunzând unei întrebări, că şi-a cumpărat, "ca orice român", un iPad, pentru că este mai comod, mai util şi îi permite o comunicare online cu miniştrii.

431 afișări
Imaginea articolului Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad

Boc: Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă iPad-ul pe care îl avea l-a primit de la Moş Crăciun, premierul a răspuns: "Mi l-am procurat singur, aşa încât Moşul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad, care are dorinţă să lucreze pe o asemenea formulă de lucru".

Întrebat dacă iPad-ul este mai comod decât un laptop, Boc a răspuns: "În primul rând că dimensiunea este mult mai mică, în al doilea rând că îmi permite să iau toate datele şi să mi le salvez şi să nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutătoare. Nu în ultimul rând, să pot avea o comunicare online cu miniştrii, având în vedere că viteza de internet este foarte bună".

Surse apropiate premierului au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Emil Boc şi-a achiziţionat o tabletă iPad, pe care o foloseşte pentru a se documenta atât la biroul de la Palatul Victoria, cât şi pentru a pregăti răspunsurile la conferinţele de presă sau la discursurile din Parlament.

Şeful Executivului a lucrat cu un astfel de dispozitiv inclusiv marţi în Parlament, cu prilejul angajării răspunderii Guvernului pe legile salarizării, când şi-a consultat în mai multe rânduri dispozitivul electronic înainte de a lua cuvântul de la tribuna Legislativului. Boc utilizează iPad-ul personal şi la conferinţele de presă susţinute la Palatul Victoria.

În România, un iPad se vinde cu aproximativ 2500 de lei (versiunea de 16 GB), 3050 de lei (cea de 32 GB) şi 3500 de lei iPad-ul cu 64 GB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici