Bogata se promoveza dupa greseala lui Snoop Dogg - GALERIE FOTO

După ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă atunci când a încurcat locaţia unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din România, comuna din Mureş a profitat de ocazia de a-şi face reclamă.

8827 afișări
Imaginea articolului Bogata se promoveza dupa greseala lui Snoop Dogg - GALERIE FOTO

Bogata se promoveza dupa greseala lui Snoop Dogg

Check-in-ul pe care şi l-a dat din greşeală Snoop Dogg în Bogata a ajuns un pretex foarte bun de reclamă pentru comuna din judeţul Mureş.

Artistul a postat o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota.

Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

Acum comuna are şi un stie de prezentare, pentru a-l vizita puteţi intra aici

După cum era de aşteptat, fanii artistului au început să-l ironizeze pe acesta, pe motiv că a încurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Târgu Mureş: "uita-te la locatie :)))", au început să scrie românii pe Instagram imediat după postarea lui Snoop Dog.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici