- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (29.05.2012, 11:35)
- Oana Ghita ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Bucate regale, pregătite de bloggeri pentru principesa Margareta - GALERIE FOTO
Cremă de creveţi cu ou şi avocado, somon la cuptor cu sos special de rodii şi prăjitură cu ciocolată - acestea au fost câteva dintre reţetele din "Cartea regală de bucate" pe care cinci bloggeri culinari le-au adaptat special pentru principesa Margareta, luni, la Palatul Elisabeta.
1592 afișări
Bucate regale, pregătite de bloggeri pentru principesa Margareta (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)
Înainte de prezentarea fastuoasă a felurilor de mâncare, a avut loc momentul preparării acestora, de către cei cinci participanţi, aşezaţi cuminţi, fiecare la bancul lui de lucru.
Astfel, Andreea Jugănaru a ales unul dintre cele mai sofisticate feluri de mâncare - sos de mango şi rodii cu somon la cuptor. În "Cartea regală de bucate", scrisă de principesa Margareta, această reţetă aparţine mezinei familiei, principesa Maria. Pe lângă ingredientele exotice ale reţetei regale - mango, seminţe de rodie şi coriandru -, Andreea Jugănaru şi-a adus şi "atingerea personală". Pentru a da un suflu şi mai proaspăt reţetei, ea a adăugat vin de rodie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum poți deveni milionar? Christian Louboutin îți oferă răspunsul
-
Războiul din Ucraina, ziua 790. Ucraina şi SUA au ,,finalizat” acordurile pentru rachetele cu rază lungă de acţiune / Atacuri asupra Kievului din timpul nopţii, respinse / Marea Britanie va propune un ajutor militar majorat pentru Ucraina
-
Ucraina a primit aproape 400 de obuziere de 155 mm. Militarii ruşi se tem de obuzierele franceze CAESAR: sunt un coşmar
-
Blinken: Sunt crime împotriva umanităţii în provincia Xinjiang
Andreea Jugănaru scrie la un blog care are ca temă mâncarea chinezească. În acest domeniu, ea spune că nu are foarte mult spaţiu pentru improvizaţie. În bucătăria Casei Regale se descurcă de minune, amestecând într-un bol seminţe de rodie şi mango. Andreea spune că a ales reţeta cu somon pentru că îi place foarte mult peştele, dar reţeta din "Cartea regală de bucate" pe care a încercat-o şi a savurat-o de cele mai multe ori a fost tarta cu lămâie. Următoarea sa oprire gastronomică regală va fi îngheţata cu cafea.
Cei cinci bloggeri au fost vizitaţi în bucătărie de principesa Margareta, care, la finalul serii, le-a oferit diplome. Astfel, au fost premiaţi următorii bloggeri culinari: Anca Feodor, Andreea Jugănaru, Antonina Sociu, Brînduşa Scheau şi Mihai Lambru.
Prin intermediul proiectului Passion4Cooking, iniţiat de Electrolux, cei cinci food bloggeri au avut astfel ocazia să-şi demonstreze măiestria culinară în bucătăria regală a Palatului Elisabeta şi să ia cina împreună cu principesa Margareta.
În cele peste 200 de pagini, volumul "Carte regală de bucate" cuprinde, pe lângă reţete şi portrete ale unor personaje, fotografii ale mâncărurilor prezentate şi imagini cu membri ai familiilor regale din Europa. Volumul se încheie cu o lecţie de bune maniere în timpul mesei.
Citește pe alephnews.ro: Aplicația care știe dacă navighezi pe site-uri porno. Părinții și copiii își pot urmări istoricul reciproc
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. ”Absolut toţi angajaţii vor să vină la birou când vor ei şi să lucreze de unde vor ei”
Citește pe www.zf.ro: Final de linie: A dispărut definitiv unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri din România
Citește și: Regele Mihai şi principesa Margareta, prezenţi la o recepţie găzduită de regina Marii Britanii cu prilejul jubileului ei de diamant - FOTO
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Vrei să vorbești cu Salvador Dalí? Muzeul din Florida îți pune la dispoziție „telefonul homar”. Versiunea digitală a artistului răspunde la 400-500 întrebări zilnic
S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. ”Absolut toţi angajaţii vor să vină la birou când vor ei şi să lucreze de unde vor ei”
De ce să te duci să lucrezi la H&M la Londra, pe 1.800 de lire sterline, când aceiaşi bani îi obţii la Bucureşti, într-o trattorie, şi ai costurile vieţii mult mai reduse, începând cu chiria?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
CANCAN.RO
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe