Céline Dion şi-a anulat toate angajamentele profesionale pe o perioadă nedeterminată

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina ei de Facebook, că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, informează AFP.

834 afișări
Imaginea articolului Céline Dion şi-a anulat toate angajamentele profesionale pe o perioadă nedeterminată

Céline Dion (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"După ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale", se afirmă în acel comunicat, care reaminteşte faptul că soţul cântăreţei, René Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013.

Cântăreaţa spune că doreşte să îşi concentreze "întreaga energie şi forţă pe vindecarea soţului" ei.

"Este esenţial pentru mine să dedic tot timpul meu lui René şi copiilor noştri", a adăugat artista, prezentând scuze fanilor ei "pentru inconvenientele" pe care le-a cauzat.

De altfel, artista spune că nu este nici ea "vindecată pe deplin" de un virus "care provoacă inflamarea muşchilor adiacenţi coardelor vocale şi care (o) împiedică să urce pe scenă de pe 29 iulie".

Din toate aceste motive, Céline Dion spune că şi-a anulat "până la noi ordine" toate spectacolele programate la Caesars Palace din Las Vegas şi turneul ei din Asia, care urma să aibă loc în această toamnă.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici