Câinele din filmul "Gravity", marele câştigător la Oscarurile canine 2013

Câinele care poate fi auzit în timp ce latră în filmul SF "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron, este marele câştigător de la Fido Awards 2013, o gală considerată echivalentul canin al premiilor Oscar, care celebrează realizările deosebite ale acestor animale pe marele ecran.

268 afișări
Imaginea articolului Câinele din filmul "Gravity", marele câştigător la Oscarurile canine 2013

Câinele din filmul "Gravity", marele câştigător la Oscarurile canine 2013

Naanak, o căţeluşă din rasa husky, poate fi auzită în timp ce latră într-o scenă importantă din acest film, în care personajul interpretat de Sandra Bullock, o femeie astronaut, telefonează pe Terra după un accident suferit în spaţiu.

Scurta performanţă actoricească a căţeluşei i-a adus acesteia premiile "Best in the World" şi "Blockbuster Bowser" la gala Fido Awards 2013, organizată duminică seară, la Londra.

Deşi Naanak nu apare deloc în filmul "Gravity", ea joacă un rol major în scurtmetrajul "Aningaaq", realizat cu scopul de a însoţi şi de a promova filmul regizat de Alfonso Cuaron. De altfel, fiul cineastului, Jonas, a scris şi regizat acest scurtmetraj.

Naanak nu a fost însă singurul câştigător de la gala Fido Awards 2013 - un câine de talie mică din "Marele Gatsby" şi un căţel chihuahua din "The Bling Ring" au fost şi ei recompensaţi în cadrul aceleiaşi gale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici