Cameron Diaz, fotografii provocatoare la 40 de ani - GALERIE FOTO

Actriţa Cameron Diaz a împlinit în luna august 40 de ani, iar recent s-a lăsat fotografiată pentru o şedinţă foto provocatoare a unei reviste, vedeta declarând că se simte mai bine în prezent decât atunci când avea 25 de ani.

3849 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz, fotografii provocatoare la 40 de ani - GALERIE FOTO

Cameron Diaz (Imagine: Hepta)

Cameron Diaz demonstrează că poate avea un corp de invidiat chiar şi la 40 de ani. Vedeta a realizat un pictorial provocator şi a recunoscut pentru revista Esquire că se simte mai bine la cei 40 de ani pe care i-a împlinit decât la 25, scrie Daily Mail.

Actriţa apare în imaginile pentru revistă purtândţinute provocatoare şi pozând fără inhibiţii.

"Pentru prima dată în viaţă chiar mă simt mulţumită cu mine însămi. Sunt atât de entuziasmată, îmbătrânitul este poate cea mai frumoasă parte a vieţii. Ştiu mult mai multe lucruri acum decât am ştiut toată viaţa. Mă cunosc mult mai bine la această vârstă, mă simt mai capabilă, iar în ceea ce priveşte fizicul, mă simt mai bine acum decât mă simţeam atunci când aveam 25 de ani", a recunoscut actriţa. 

În pofida vârstei pe care o are Cameron Diaz susţine că într-o bună zi ar putea totuşi să aibă şi copii. "Există totuşi o posibilitate să am copii, nu sunt chiar atât de bătrână. Fie că mă credeţi sau nu, eu încă mă simt capabilă de aşa ceva", a recunoscut Diaz.

Întrebată de jurnaliştii de la Esquire despre căsătorie, vedeta de la Holywood a spus că poate nu a sosit încă momentul de aşa ceva. Cameron Diaz a avut o serie de relaţii cu bărbaţi celebri, printre care cu cântăreţul Justin Timberlake, cea mai recentă idilă a acesteia fiind cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, de care s-a despărţit anul trecut.  

"Este greu de spus. Căsătoria nu este pur şi simplu un lucru de care să mă simt atrasă. În mod cert nu mi-am dorit asta la 20 sau la 30 de ani, aşa că vom vedea. Totuşi, am vrut să mă căsătoresc de vreo trei ori în Las Vegas. E ciudat, pentru că mă uit la prietenele mele cum îmbătrânesc şi cum relaţiile lor au evoluat. La un moment dat cred că ştii că persoanele de care eşti atras se schimbă. Eu nu sunt atrasă de aceleaşi persoane de care eram atunci când avea 20 de ani", a adăugat Cameron Diaz.

Pentru a-şi menţine silueta actriţa urmează un program regulat de exerciţii Pilates şi a negat de fiecare dată zvonurile potrivit cărora ar folosi Botox sau seruri pentru înlăturarea ridurilor.

"Nu există aşa zise produse anti-îmbătrânire. Nu te poţi întoarce în timp. Aşa că, pentru mine totul se rezumă la a trăi momentul în cel mai bun mod posibil. Să poţi fi mulţumit cu tine însuţi ţine de factorii din viaţa ta", a spus vedeta. 

Cariera lui Camerin Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".  

   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici