Cântăreaţa Ciara este însărcinată

Cântăreaţa americană Ciara, care este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Future, a anunţat că este însărcinată cu primul copil al cuplului.

177 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ciara este însărcinată

Cântăreaţa Ciara este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ciara, o apreciată cântăreaţă de pop şi R&B, şi-a arătat abdomenul proeminent de viitoare mămică, marţi, în emisiunea TV americană "The View", informează accesshollywood.com.

Agentul de presă al artistei americane a confirmat faptul că aceasta este însărcinată.

Ciara, în vârstă de 28 de ani, şi rapperul Future, în vârstă de 30 de an, au o relaţie care a început în urmă cu un an.

Printre hiturile lansate de Ciara se numără piese precum "Goodies", "1, 2 Step", "Body Party" şi "Love Sex Magic" - un duet cu Justin Timberlake. Câştigătoare a unui premiu Grammy, Ciara şi-a lansat cel mai recent album, al cincilea din carieră, intitulat "Ciara", în 2013. Albumul este produs de partenerul ei de viaţă, Future, care a colaborat în trecut cu Rihanna, Miley Cyrus şi Justin Bieber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici