Cântăreţul Julio Iglesias nu a întâlnit-o niciodată pe Anna Kournikova, iubita fiului său

Cântăreţul Julio Iglesias nu a întâlnit-o niciodată pe Anna Kournikova, iubita fiului său Enrique Iglesias, deşi cei doi au o relaţie de 12 ani.

2608 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Julio Iglesias nu a întâlnit-o niciodată pe Anna Kournikova, iubita fiului său

Julio Iglesias (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Enrique Iglesias, în vârstă de 38 de ani, are o relaţie de 12 ani cu fosta jucătoarea de tenis Anna Kournikova, în vârstă de 32 de ani, dar, în tot acest timp, Julio Iglesias, tatăl cântăreţului, nu a avut ocazia să o întâlnească, informează contactmusic.com.

"Ultimii 14 - 15 ani din viaţa mea au zburat. Acesta este singurul mod prin care pot explica cu adevărat. Nu există motiv pentru care nu s-a întâmplat - nu e vina lui şi nu e vina mea", a declarat cântăreţul Julio Iglesias, în vârstă de 70 de ani, pentru publicaţia Billboard.

Enrique a început să se întâlnească cu Anna după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la videoclipul piesei "Escape", în 2001. Recent, cântăreţul a declarat că nu au planuri să se căsătorească.

"Nu sunt împotriva căsătoriei, chiar deloc, dar, când ai fost cu cineva pentru o perioadă atât de lungă, nu cred că ne va apropia mai tare (căsătoria, n.r.). Nu cred că ne va face mai fericiţi", a declarat Enrique Iglesias.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel este cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori. Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Anul acesta, Julio Iglesias se întoarce în România şi va susţine un concert, pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitală.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Anna Kournikova este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici