Cântăreţul Marc Anthony, dat în judecată din cauza unor concerte în Europa

Cântăreţul Marc Anthony a fost dat în judecată din cauza unei serii de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Europa, informează contactmusic.com.

407 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Marc Anthony, dat în judecată din cauza unor concerte în Europa

Cântăreţul Marc Anthony (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a fost dat în judecată de o companie de divertisment olandeză, care spune că Marc Anthony şi-a dat acordul pentru a susţine o serie de concerte - organizate de acea companie - în Marea Britanie (Londra), Olanda (Rotterdam) şi Spania (Barcelona şi Madrid).

În documentele depuse la Curtea Supremă din Manhattan, New York, managerii companiei olandeze R&J Entertainment and International Creative Talent îl acuză pe Marc Anthony de faptul că a renunţat la acele concerte, în favoarea altor show-uri, organizate de o firmă rivală.

Marc Anthony trebuia să cânte şi în România anul acesta, însă concertul său, programat pe 31 martie - după ce iniţial a fost stabilit pe 19 mai 2014 -, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat, în contextul în care "echipa de management a cântăreţului a decis ca artistul să nu mai performeze în ţările din Europa centrală şi de est, din motive care nu au fost menţionate", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe 13 martie, de organizatorii evenimentului.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. A primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus în parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Marc Anthony a câştigat de-a lungul carierei sale 18 premii Lo Nuestro - cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme precum "Regii distrugători/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugător/ Hackers" şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul său album de muzică originală salsa, intitulat "3.0". În aprilie 2013, a avut loc lansarea primului single de pe acel album, "Vivir Mi Vida", produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, această piesă a devenit numărul 1 în topurile iTunes şi Billboard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici