Cântăreţul Sam Smith a stabilit două recorduri mondiale Guinness - VIDEO

Cântăreţul britanic Sam Smith a stabilit două recorduri mondiale Guinness cu ajutorul noului său single, "Writing's On The Wall", care apare pe coloana sonoră a filmului "Spectre", cel mai recent lungmetraj din seria "James Bond", informează contactmusic.com.

527 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Sam Smith a stabilit două recorduri mondiale Guinness - VIDEO

Cântăreţul Sam Smith a stabilit două recorduri mondiale Guinness

Astfel, cântecul "Writing's On The Wall" a devenit prima temă muzicală a unui film din franciza "James Bond" care a ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie, iar materialul discografic pe care apare, "In The Lonely Hour", a devenit albumul de debut care a petrecut cel mai mare număr de săptămâni consecutive în Topul 10 din aceeaşi ţară.

De când a fost lansat, pe 26 mai 2014, albumul "In The Lonely Hour" s-a menţinut timp de 69 de săptămîni consecutive în Topul 10 din Marea Britanie, depăşind, luna trecută, precedentul record, deţinut de cântăreaţa Emeli Sande, al cărei album de debut, "Our Version of Events", a rămas 63 de săptămâni consecutive în Top 10.

Sam Smith, în vârstă de 23 de ani, a primit plăcuţele care certifică stabilirea celor două recorduri Guinness într-o ceremonie care a avut loc luni seară, la Londra.

Cântecul "Writing's On The Wall" are o durată de 4 minute şi 38 de minute şi se înscrie în stilul muzical obişnuit al cântăreţului Sam Smith, care alternează cu măiestrie tonurile de bariton cu cele interpretate în falsetto.

Sam Smith este primul artist masculin solo britanic care a fost ales să interpreteze tema muzicală a unui film din seria "James Bond" după 1964, anul în care Tom Jones a înregistrat cântecul de deschidere de pe coloana sonoră a filmului "Operaţiunea Thunderball/ Thunderball".

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Printre ceilalţi actori din distribuţie se mai află Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici