Cântăreţul şi actorul Tony Martin a murit la vârsta de 98 de ani

Cântăreţul şi actorul Tony Martin, cunoscut pentru baladele sale romantice din anii '50 şi '60 şi pentru mariajul său de şase decenii cu dansatoarea Cyd Charisse, a murit la vârsta de 98 de ani, a declarat, luni, managerul său.

321 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul şi actorul Tony Martin a murit la vârsta de 98 de ani

Tony Martin

Tony Martin a murit vineri, în casa lui din West Hollywood, Los Angeles, iar luni fanii săi au depus flori pe steaua sa de pe Walk of Fame.

"A murit fără să sufere, din cauze naturale", a declarat managerul şi prietenul artistului, Stan Schneider.

Martin şi-a început cariera în showbiz în calitate de cântăreţ la saxofon. A părăsit oraşul natal, San Francisco, pentru a juca în filme, în anii 1930 şi 1940.

Artistul a atins culmea succesului cu hitul "Stranger in Paradise", în 1954, urmat de "Walk Hand in Hand" (1956), dar şi "There's No Tomorrow" (1950).

În 1948, Martin s-a căsătorit cu cea de-a doua soţie a sa, Cyd Charisse - una dintre cele mai iubite dansatoare de la Hollywood, care a jucat în musicaluri alături de Fred Astaire şi Gene Kelly. Cântăreţul a rămas alături de ea până la moartea acesteia, în 2008.

Cariera în film a lui Martin a intrat în declin în 1960, dar acesta a continuat să cânte până în anii '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici